EUROmodul automatski i klasični javni toaleti

EUROmodul je vodeći proizvođač urbane opreme, reklamne opreme i kontejnera u jugoistočnoj Evropi, a široka ponuda proizvoda nas je stavila među vodeće proizvođače u toj oblasti u svetu. Naši proizvodi se mogu naći na ulicama i trgovima mnogih svetskih gradova. Dobili smo prizanja za dinamični razvoj i poslovni uspeh, takođe napredne inovacije su nam donele međunarodna priznanja, među kojima su i REDDOT i iF product design nagrade.

Toaleti – ponovo stvoreni zahvaljujući EUROmodulu

Istraživanjem novih granica, mnogo stvari je već urađeno... Većina stvari je ispunjeno... Tako kažu oni, koji se zaustavljaju, ali mi nastavljamo da se pomeramo. Mi nismo uplašeni da budemo lideri genijalnosti. Svaki dan stvaramo nešto novo. Mi istražujemo, iznova i iznova, od početka. Mi smo ti koji probijaju granice, istražuju nove koncepte, otvaraju nove vidike.

Naši toaleti, od standardnih do automatskih, samočistećih modela, nude istu funkcionalnost toaletnog prostora ali sa različitim nivoima opremanja. Naši toaleti zadovoljavaju potrebu za efikasnošću, ekonomičnoću i komforom i predstavljaju izuzetna rešenja.

Glavne beneficije naših proizvoda:

 • Dizajn
  Svež vetar podiže naša jedra i kreira naš put ka novim horizontima..Ponosno predstavljamo naš tim dizajnera nagrađen sa REDDOT design nagradom i iF design nagradom.
 • Custom made - proizvodnja po zahtevu 
  EUROmodul je proizvođač koji je specijalizovan za inženjerstvo za CUSTOM MADE projekte. Napravite Vaš individualni dizajn objekta, plan korisničkog prostora, opremu, meterijale itd., a mi ćemo Vas posavetovati, dati naše predloge projekta i dostavićemo najbolju moguću ponudu u kojoj su primenjena tehnička rešenja, koja obezbeđuju dugotrajnost i udobnost korišćenja. 
 • Antivandal
  Godinama radimo na tome da naši proizvodi budu prijatni za korisnike i, naravno, da klijenti budu zadovoljni na duge staze. Anti-vandal karakteristike se nalaze na vrhu liste prioriteta naših klijenata, što se tiče izdržljivosti i trajnosti.
 • Tehnologija
  Decenija konstantnog testiranja i implementacije tehnologija formirali su naše poverenje u ono što danas znamo kao najbolji higijenski sistem u upotrebi.
 • Veština
  Evropska kompanija sa 21 godinom iskustva u proizvodnji, 31 patentom, 3 fabrike i vise od 100 ljudi koji rade zajedno na dostavljanju ideja i proizvoda na nekoliko kontinenata prilagodili su našu veštinu potrebama naših klijenata: sve naše mušterije tretiramo sa istom pažnjom!

Izdvojena referenca

Ekskluzivni sanitarni modularni objekat za Marinu Punat

EUROmodul je projektovao i proizveo ekskluzivne sanitarne kontejnere po meri kao složen modularni objekat za Marinu Punat na ostrvu Krk montiran na morskom pontonu. Modularni kompleks sastoji se od 3 kontejnera odvojenih muških i ženskih korisničkih prostorija, tuševa i tehničkog prostora.

опширније fotogalerija

EUROmodul design

reddot award

Poslednji video EUROmodul javni toaleti