REFERENCE

Ponosimo se našim dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom proizvoda i hiljadama uspešno završenih projekata. Ovde ćemo Vam pokazati samo neke od njih...

Izdvojena referenca

Poslednje reference

Projekat - 35 sanitarija za gradilište u Kazahstanu

EUROmodul je individualno projektovao i proizveo 35 komada javnih autonomnih toaleta namenjenih gradilištu kompanije iz Kazakstana. Sanitarije su kontejnerskog tipa, sa odvojenim muškim i ženskm korisničkim prostorima, a u svakom prostoru se nalaze po dve WC kabine sa vakum sistemom WC školjki.

Toaleti imaju ugrađenu EUROmodul anti-vandal  sanitarnu opremu od nerđajućeg čelika INOX AISI 304 (wc školjka, vodokotlič, umivaonici, ogledala).

Montažni objekti za Camping Adriatic by Valamar smešteni pored plaže

EUROmodul je projektovao, proizveo i montirao različite modele montažnih objekata za potrebe turističkog kampa VALAMAR CAMPING ADRIATIC na ostrvu Krk.U pitanju su kiosci, luksuzne sanitarije posebno opremljene za potrebe prodaje i dodatni sadržaj kampa.

Individualni montažni WC sa kamenom fasadom

Projektovali smo, proizveli i montirli dve montažne javne sanitarije sa krovom na dve vode i kamenom fasadom za potrebe javne plaže Medina na ostrvu Krk. Montažni WC podeljen je na tri korisničke prostorije: ženki/ muški WC i prostorija za osobe sa invaliditetom prema DIN EU standardu.Sanitarije su izrađene po meri ( custom made) prema tehničkim zahtevima i specifikaciji poznatog klijenta.

Beograd na vodi modularni objekat sa caffe barom i vakumskom sanitarijom

Projektovali smo i proizveli montažni caffe bar- objekat koji je sastavljen od 45m2 otvorenog prostora-terase i 180m2 zatvorenog prostora, za potrebe kupca na obali reke Save. Objekat se sastoji od 12 standardnih modula 6.0m x 2.4m x 2.6m, koji su izrađeni prema projektu u skladu sa zahtevima kupca.

Kiosk za naplatu ulaza u Modru špilju, ugostiteljski objekat i sanitarije za Biševo

Na ostrvu Biševo za posetioce Modre špilje EUROmodul je projektovao, proizveo i isporučio kiosk za ugostiteljstvo koji je postavljen do turističko-informativnog punkta koji je takođe proizveden i isporučen od strane EUROmodula prošle godine.

Modularni objekti za izbeglice u Nemačkoj - kontejnerski kampovi

EUROmodul projektuje i proizvodi modularne objekte - kontejnerske kampove za izbeglice, sastavljen od kontejnerskih modula. Materijal i oprema, kao i sve ostalo izrađuje se na zahtev prema evropskim normama (protivpožarnost, buka, statički zahtevi). EUROmodul uslovljava organizaciju prevoza i učestvuje u gradnji kontejnerske modularne gradnje na lokaciji u Nemačkoj.